Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, το ετήσιο Women Techmakers Greece Summit έρχεται για 1η φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Μαρτίου (11:00-20:00), στο Σεράφειο, το κέντρο Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του Δήμου Αθηναίων.

Μια ημέρα γιορτής, ενημέρωσης, εκπαίδευσης και δικτύωσης. Discussion panels, ομιλίες πάνω στις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, εργαστήρια, tech κοινότητες/ομάδες, career hours, face2face συναντήσεις με experts, networking sessions είναι μόνο μερικές από τις δραστηριότητες που θα συγκεντρώσουν Googlers, εκπροσώπους μεγάλων εταιρειών, κορυφαίες γυναίκες, leaders, HR experts, καλεσμένους από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να γνωριστούν με το κοινό και να μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους γύρω από θέματα που αφορούν την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα, τις θέσεις εργασίας και την σημαντικότητα ύπαρξης ποικιλομορφίας (diversity) στον επαγγελματικό χώρο.

Το Women Techmakers (WTM) Greece αποτελεί μία community-based δράση βασισμένη σε μία παγκόσμια πρωτοβουλία της Google από γυναίκες developers, engineers, designers, marketers και επιχειρηματίες - που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας.

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας - μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου - οι επίσημες κοινότητες των Google Developers Groups (GDGs), διοργανώνουν κάθε χρόνο αντίστοιχες εκδηλώσεις σε περισσότερες από 50 χώρες. Διοργανωτές της εκδήλωσης στην Ελλάδα είναι το GDG Greece, αποτελούμενο απο τα chapters Θεσσαλονίκης, Αθήνας και Ηρακλείου Κρήτης.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και δωρεάν προς το κοινό. Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε τη https://womentechmakers.gr/iwd19/.